Hva skal jeg vite om dr oz dietten?

Dr Oz dietten ble grunnlagt av Dr. Mehmet Oz, direktør for kardiovaskulær institutt og komplementære medisinprogram på New York Presbyterian Hospital. Dr. Oz er også forfatteren av boken Du på en diett. I denne boken oppfordrer Dr. Oz dieters til å fokusere på omskoling av kroppen sin til å kreve naturlige matvarer og unngå de som er svært behandlet. Han gjør dette ved å lære dieters å holde fire hovedpunkter i tankene når de planlegger måltidene sine.

Når du velger mat til Dr Oz dietten, se etter matvarer som har mindre enn fire gram mettet fett og sukker. Matvarer som er høyt i mettet fett øker kolesterolnivået til en person. Dette inkluderer matvarer som inneholder transfett. Matvarer som inneholder høy fruktose mais sirup har en tendens til å ha mer enn fire gram sukker. Ifølge Dr Oz, spiser den gjennomsnittlige personen 63 pounds av høy fruktose mais sirup i året, noe som legger til 33 pounds kroppsfett.

Brown korn, inkludert ris og brød, er tillatt på Dr Oz dietten. Hvite korn er forbudt, da de øker blodsukkernivået på grunn av å være beriket. Prosessen med berikende mat inkluderer å fjerne alle naturlige vitaminer og mineraler og legge til en liten mengde tilbake. Den eneste hvite matvaren som er tillatt på Dr Oz dietten, er blomkål, eggehvite og fisk.

I motsetning til mange andre dietter, oppmuntrer Dr Oz dietten til repetisjon når de spiser. Å spise samme mat hver dag trener kroppen din til å kreve dem. Han anbefaler å velge mat som du finner hyggelig å spise og har råd til å spise regelmessig. Dr Oz krever at du spiser en høyprotein frokost hver dag for å forhindre intense cravings for sukker i ettermiddag. Å spise det samme til frokost hver dag gjør det lettere å holde fast i kostholdet ditt.

Å overholde Dr Oz dietten krever at du spiser en matbit 20 minutter før du spiser et måltid. Å gjøre det, forhindrer deg i å spise over måltider og gjør det mer sannsynlig at du holder fast i kostholdet ditt når du forbereder måltidene dine. Snacken må være en sunn fetttillegg og inneholder fortrinnsvis omega-3 fettsyrer, noe som bidrar til å forhindre trang.

Ikke alle dietter er ment for alle. Når du velger en diett, velg en som du vet at du kan følge med. Kostholdet må passe inn i livsstilen din uten å gjøre store tilpasninger. Dr Oz dietten er et veldig strengt diett, men viser resultater. Det hjelper deg å fokusere, ikke bare på vekttap, men også på å forbedre den generelle helsen.